Hirdetés

Végre használható lesz a háttérkép, amivel még az első iPhone-t promózták



|

Közel 15 év után térnek vissza a bohóchalak a telefonok főképernyőjére.

Hirdetés

Az Apple közel egy hónappal ezelőtt tartotta a WWDC konferenciát, melynek keretében bemutatkoztak a legújabb MacBookok, és több részletet is megtudhattunk az iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 Ventura és watchOS 9 operációs rendszerekről. A mobiltelefonokra fejlesztett iOS 16 fejlesztése elég jól áll, a vállalat most adta ki a rendszer harmadik béta verzióját, amiben egy nosztalgikus meglepetést is elrejtettek a fejlesztők.

A beszámolók alapján ugyanis visszatért az első iPhone 15 évvel ezelőtti bemutatóján ismertté vált háttérkép, aminek egy felújított és kicsit átdolgozott változata vált elérhetővé az új frissítésnek köszönhetően. Ezt csak a rendezvényen láthattuk, az iPhone OS-be nem került bele, később viszont a MacOS-t használók láthatták, és az asztali változata innen letölthető.

Hirdetés

A különböző kapcsolódó fórumokon számos felhasználó írta, hogy sikerült megtalálni a ikonikusnak számító bohóchalas háttérképet, de többen jelentették, hogy hiába keresték. Az Apple célja vélhetően az, hogy az iOS 16 végleges verziójában már minden felhasználó aktiválhassa a háttérképet, így biztosan javítják majd a fejlesztők ezt a hibát.

A 9to5Macnek sikerült lementeni a szóban forgó képet, aki akarja, már most beállíthatja: 

Az Apple az iOS 16 nyilvános béta verzióját várhatóan még júliusban fogja elérhetővé tenni, a cég tervei alapján a végleges verzió valamikor idén ősszel érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.