Hirdetés

Végre: itt a biztonsági öv, amit kimondottan zacskóknak terveztek



|

Nincs több elgurult narancs és ülés mellé szorult sültkrumpli darabkák.

Hirdetés

Az autós kultúra egyik legnagyobb problémájára talált megoldást a BAGO-t megálmodó férfi. Mindenki, aki kocsival közlekedik, találkozott már a jelenséggel, mikor egy bevásárlás után az áru a zacskóból kiborulva az egész csomagtartót ellepi, vagy mikor egy gyorséttermi kör után hónapokkal kerül elő 1-2 szál sültkrumpli és az egyik kibontatlan szósz. A BAGO-val ennek mind búcsút inthetünk.

Hirdetés

A zacskóknak szánt biztonsági övet Dan Stevenson találta ki, aki a Kickstarteren több mint 3400 dollárt gyűjtött össze a termékre. Az akkori támogatók 22 dollárért szállhattak be a termék támogatásába, amiért cserébe 1 darab BAGO-t kapnak május magasságában.

A termék telepítése rendkívül egyszerű. Az egyik végét egyszerűen a kesztyűtartóba kell tenni és rácsukni az ajtaját, a másik felén pedig már fel is csíptethetjük a bevásárlózacskót, esetleg a gyorséttermi  maradékokat is. Ha esetleg neked is megtetszett a BAGO, ide kattintva az Indiegogón 22 dollárért még mindig rendelhető, és elvileg idén júniusban ki is küldik a világ bármely pontjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.