Hirdetés

Végre itt egy vécéülőke, amit hangutasítással melegíthetsz fel



|

A Kohler PureWash E930 nem lesz mindenki számára megfizethető.

Hirdetés

A CES, vagyis a Consumer Electric Show idén is kínált meglepetéseket a papírforma szerint érkező frissített laptopok és egyéb készülékek mellett, bár az elmúlt években már láttunk érdekességeket a Kohlertől, amely különleges, okos vécécsészékkel jelenik meg minden évben.

A Kohler eredetileg egy vízvezeték szereléshez szükséges felszereléseket gyártó cégként indult a 19. század végén, de mára gyakorlatilag az egész háztartás berendezéséhez kínál különböző terméktípusokat. A két évvel ezelőtti méregdrága okosvécéjével nagyot villantó cég idén is szeretett volna kedvezni az okos fürdőszobai eszközök rajongóinak.

Hirdetés

Idén a cég valami olcsóbbal szolgál a 2022-es, négymilliós Numi 2.0-hoz képest. Az új PureWash E930 WC-ülőke, amely hatékonyan átalakítja a hagyományos WC csészét egy csúcskategóriás luxus okostoaletté, kevesebb mint negyedáron. Ezen kívül a Kohler egy SpaViva nevű kézi zuhanyzókiegészítőt is bemutatott, valamint néhány apróságot, amelyekkel feldobhatjuk fürdőszobát.

A PureWash E930
A PureWash E930

Az új WC-ülőke ugyanolyan karcsú, hosszúkás kialakítású, mint a régebbi változatok, de ráadásként kompatibilis az Alexával és a Google Assistanttel, így a használója egyszerű hangutasításokkal felmelegítheti a WC-ülőkét, beállíthatja a víz hőmérsékletét és nyomását, valamint aktiválhatja a légszárítót vagy a permetet. A felhasználók kézi távirányítóval vagy a Kohler Konnect alkalmazással is személyre szabhatják.

Közvetlenül a PureWash WC-ülőke érintésmentes nyílása alatt található egy rozsdamentes acél pálca, amely UV-fény segítségével automatikusan megtisztítja a WC-ülőkét. Egy éjjeli lámpa is tartozik a termékhez, amely a csésze belsejét világítja meg. A PureWash E930 WC-ülőke listaára 2149 dollár (adó nélkül 743 ezer forint), de jelenleg 1289 dollárért (adó nélkül 446 ezer, adóval kb. 566 ezer forintért) hozzájuthatunk a cég honlapján.

Az okosülőkén kívül a cég bemutatott egy hightech zuhanyfejet is. A SpaViva egy forgó fejrészből áll, valamint hámlasztó, masszírozó és habkő súroló tartozékokat is tartalmaz. Az okos eszköz a Katalyst légindukciós technológiáját kombinálja a hőmegtartás érdekében a mikrobuborékos szórással, ami a gyártó ígérete szerint valódi spa-élményt nyújt használójának. Ennek az ára 249 dollárról indul.

A SpaViva zuhanyrózsa
A SpaViva zuhanyrózsa

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.