Hirdetés

Végre itthon is sokkal részletesebb lett az Apple térképe



|

Sok szomszédos ország mellett Magyarországon is éles a frissített Apple Maps.

Hirdetés

2018. szeptemberében nagy fába vágta a fejszéjét az Apple: nekiálltak felfrissíteni a teljes Apple Maps adatbázist, hogy végre méltó kihívói lehessenek a Google Maps alkalmazásnak. Miközben az app még mindig sok hiányosság miatt szenved, egy fontos lépést most megtett afelé az Apple, hogy itthon is szívesebben használják a felhasználók.

Magyarországra is megérkeztek végre a bővített funkciók, és a nagy felbontású utcai nézet is.

Hirdetés

A tegnapi naptól kezdve Ausztria, Horvátország, Csehország, Lengyelország és Szlovénia mellett már itthon is élvezhetjük a részletesebb autós útvonaltervezést, a látványosságok 3D-s modelljét és a Flyover funkciót, ami végigvezet bizonyos helyszíneken, például megmutatja egy város fontosabb pontjait.

Az Apple Maps mostantól a tömegközeledőket is sokkal hatékonyabban segíti, útvonalat tervez, és szól, hogy mikor kell leszálni az aktuális járatokról. Az elektromos autós sofőrök is örülhetnek, a Maps mostantól számításba veszi a szintkülönbségeket, és egyéb faktorokat, hogy ezek segítségével tervezze meg a leghatékonyabb útvonalat, töltőket is beiktatva.

Végül, de nem utolsósorban a Google Maps funkciójához hasonló utcanézet is bekerült, az Apple megoldása azonban nagyobb felbontású, és könnyedebben is lépked, mint a rivális szoftver.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.