Hirdetés

Végre javította az iOS 14 hatalmas hibáját az Apple



|

Az iOS 14-hez érkezett legutóbbi frissítésnek köszönhetően már nem üti ki az általunk beállított, alapértelmezett alkalmazásokat a rendszer.

Hirdetés

Az iOS 14 egyik legkedveltebb újítása az, hogy a rendszer immáron lehetőséget ad az alapértelmezett alkalmazások beállítására, így például a Chrome lehet az elsődleges böngésző és az Outlook a levelező. Ilyenkor pedig az új appok nyitják meg a linkeket is. Sajnos azonban felütötte fejét egy igen kellemetlen hiba, aminek eredményeként a funkció nem úgy működött, ahogy azt mindenki várta. 

Hirdetés

Az iPhone és iPad készülékek tulajdonosai ugyanis arra kezdtek el panaszkodni, hogy amint újraindítják az eszközüket, vagy az lemerül, a következő bekapcsoláskor lenullázódnak az alapértelmezések, és újra az Apple Safari és Mail appja van beállítva. Sokan azzal gyanúsították a céget, hogy ez szándékos. 

Szerencsére nem így volt, és az Apple a nemrég közzétett iOS 14.0.1 és iPadOS 14.0.1 rendszerben már orvosolta is a hibát. Aki még nem kapta meg, az se aggódjon, manuálisan ellenőrizve elvileg már tölthető a 171 MB-os csomag. A cég ígérete szerint a WiFi-kapcsolódási gondokat és a kamera előnézeti gondjait is javították. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.