Hirdetés

Végre kiderült, hogy mekkora akkumulátor van az új iPhone-okban



|

Az Apple eddig eltitkolta ezt az információt, de Kínában muszáj volt nyilvánosságra hoznia.

Hirdetés

Az Apple sem a hivatalos bemutatón, sem a hivatalos weboldalán nem hozta nyilvánosságra, hogy konkrétan mekkora akkumulátor van az új iPhone készülékeiben, vagyis az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR modellekben. Kínában azonban a hitelesítések miatt kötelező volt közzétenni az akkumulátor kapacitását.

Hirdetés

Ennek hála immáron nem kell találgatni. Az iPhone XS 2658 mAh-s energiaforrást kapott, míg az iPhone XS Maxbe 3174 mAh-s akkumulátor került. Az iPhone XR 2942 mAh-s telepet kapott. 

Az Apple még egyetlen okostelefonjába sem rakott akkora akkumulátort, mint az iPhone XS Maxbe. Ennek ellenére mégis az iPhone XR kínálja majd a legjobb üzemidőt, és még az iPhone 8 Pluson is túltesz ilyen tekintetben. Másfél órával. Apró érdekesség, de az iPhone XS akkumulátora egy hajszállal kisebb, mint a tavalyi iPhone X-é. 

Természetesen az jó üzemidőhöz nem csak megfelelően nagy akkumulátor kell. A szoftveres optimalizációk, a hatékony energiagazdálkodás, a képernyő felbontása és fényereje legalább olyan sokat számítanak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.