Hirdetés

Végre megtanulta kezelni az iMessage reakciókat az Android



|

Mostantól nem lesz különálló üzenet minden egyes reakció, amit iPhone-ról küldenek.

Hirdetés

Sok féle hiba fordulhat elő egy szoftverben, amiket azonnal orvosolni kell, hiszen azok közvetlenül kihatással lehetnek a felhasználók élményére, vagy akár használhatatlanná is tehetnek bizonyos kódokat. Na meg vannak azok a defektek, amiket leginkább csak senkinek nem érdeke megoldani, ezért hosszú ideig jelen marad a programban.

Utóbbi csoporthoz tartozik az az Android üzeneteket érintő baki is, ami miatt a robotos rendszert használó telefonok minden iOS felhasználó által bereakciózott üzenetet csak újabb buborékban tudtak dekódolni.

Hirdetés

Hosszú ideje velünk volt már ez a jelenség, most azonban végre valaki megunta a Google-nél a dolgot és szinkronizálta a két rendszer jelnyelvét. Korábban mikor egy iOS felhasználó például belájkolt egy üzenetet, az "Liked /üzenet/" szöveggel jött vissza a feladónak, mostantól azonban szépen, a jobb alsó sarokban jelenik csak meg a reakció, méghozzá emoji formájában.

A frissítés ugyan elindult, azért vannak még gondok. Több felhasználó jelezte például, hogy nem egészen az a reakció érkezik be hozzájuk, mint amit a feladó küldött, például a sima szívecske helyett az Android hajlamos a szívecske szemű emoji arcot odatenni az üzenethez, borzasztó.

Ne aggódjatok, ha nektek a legfrissebb verzió van fent és még így is elérhetetlen a funkció, a Google úgy tűnik szűk körben tette csak elérhetővé, hiszen sokak a bétára való frissítéssel sem kaptak hozzáférést az új megjelenéshez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.