Hirdetés

Végre megújulhatnak az okosórák, jön az új Snapdragon Wear chip



|

Közeledik a Qualcomm új Snapdragon Wear lapkája, aminek hála talán riválisokat kaphat az Apple Watch.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy végre megújulhatnak a Wear OS-alapú okosórák, ugyanis a Qualcomm hamarosan előáll azzal az új Snapdragon Wear chippel, amit kifejezetten a jövőbeli modellekhez tervezett. Természetesen nem valószínű, hogy az Apple vezetőségénél pánik tört ki, de azért végre kaphat pár riválist az Apple Watch, és talán lesz egy-két népszerű okosóra a szenvedő Wear OS platformon is. 

Hirdetés

A Google sokat remélt az Android Wear rendszertől 2014-ben, és az elemzők is azt hitték, hogy az okosóra a következő nagy dolog. A termékkategória azonban továbbra sem találja a helyét. 

A Qualcomm ezen a Snapdragon Wear 2100 utódjával segítene. Elvileg szeptember 10-én mutatkozik be az új SoC, és valamikor ősszel jelenik meg a piacon. Az időpontról számos újságíró és blogger kapott értesítőt. 

Remek kérdés, hogy mennyire sikerült jól kiválasztani a bemutató időpontját: elvégre az Apple mindössze két nappal később ránthatja le a leplet a három új iPhone-ról és az Apple Watch negyedik generációjáról. 

Azt pedig talán mondani sem kell, hogy az októberre várható Google Pixel Watch is a Qualcomm új, alapoktól újratervezett lapkájára építhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.