Hirdetés

Végre piacon a Nokia 6.1 Plus



|

Menetrend szerint, Hong Kongban kezdődött meg a Nokia 6.1 Plus forgalmazása - rövidesen jön Európába is az új Nokia.

Hirdetés

A Nokia X6 rögtön a bemutatója után hatalmas népszerűségnek örvendett, a HMD Global ezért úgy döntött, hogy Kínán kívül is a piacra dobja. A készülék Nokia 6.1 Plus néven érkezik a nemzetközi piacra, és a korábbi ígéreteknek megfelelően napokon belül meg is jelenik Hong Kongban

Hirdetés

A Nokia 6.1 Plus alapvetően ugyanaz a készülék, mint a Nokia X6. 5,8 hüvelykes kijelzője van, amelybe belóg egy szenzorsáv. Ebben van a 16 megapixeles szelfikamera is. A hátlapra dupla kamera került, 16 és 5 megapixeles szenzorokkal. Alatta található az ujjlenyomat-olvasó. 

Belül a Qualcomm Snapdragon 636-os chipje kapott helyet, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. Ez utóbbi microSD-vel 400 GB-ig bővíthető. Az Android One program részeként a készülék gyári Android 8.1 Oreo rendszerrel jelenik meg. 

Hong Kongban már július 24-től vihető a Nokia 6.1 Plus, nagyjából 290 dollárért, fekete és fehér színekben. Indiába és a további ázsiai országokban augusztusban jut majd el az új Nokia, míg Európában valamikor szeptemberben kerül fel a boltok polcaira. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.