Hirdetés

Vékonyabb kávákkal, de vastagabb házban jöhet a következő Apple Watch



|

Egy friss jelentés szerint akár a kulcsokat is elfelejthetjük az Apple Watch Series 7-tel.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, a nyár beköszöntével egyre sűrűsödnek az őszre várt Apple-termékekkel kapcsolatos pletykák. Néhány napja az iPad mini lehetséges dizájnja szivárgott ki ki, most pedig az Apple Watch következő generációjáról jelent meg egy friss jelentés.

Erre pedig érdemes lehet odafigyelni, hiszen a többnyire megbízhatóan jósoló, remek iparági besúgókkal bíró Mark Gurman jegyzi. A Bloombergen megjelent összefoglaló szerint a tavalyihoz hasonlóan az almás okosóra idén is csak egy szolidabb frissítést kap, komoly változtatások nélkül.

Hirdetés

Gurman úgy tudja, hogy az Apple Watch Series 7 három legnagyobb újdonsága a gyorsabb processzor, a frissített kijelző, valamint a fejlettebb vezeték nélküli csatlakozás lesz. Ezek közül az első egyértelmű, a második pedig egy új laminálási eljárást takar, amivel a megjelenítő közelebb kerülhet az üveghez, s a kávák is vékonyabbak lehetnek.

Ami pedig a vezeték nélküli funkciót illeti, Gurman szerint az Apple Watch 7 ultraszéles sávú (UWB) technológiával gazdagodhat, amit az ezt támogató autók, vagy éppen hotelszobák kinyitására használhatunk majd.

A jelentés érdekes pontja még a dizájn, az utóbbi időben ugyanis közkeletű vélekedéssé vált, hogy az Apple Watch következő generációja is megkapja majd az újabb iPadeken és iPhone-okon látott hasított élű tokozást. Gurman viszont most arról ír, hogy erre nem érdemes számítanunk: marad a jól ismert krumpliforma, sőt, az Apple Watch 7 háza még vastagabb is lesz, habár nem észrevehető mértékben.

A jelentés másik kijózanító állítása az egészségügyi funkciókra vonatkozik. Az Apple Watch ezekben igyekszik az élen járni, a pulzusmérés után az Apple Watch Series 4 világelsőként kínált orvosilag minősített EKG-szenzort, a tavalyi modell pedig már a véroxigénszintet is megméri. Sokan most a vércukorszint-mérést várják a következő nagy dobásnak, Gurman szerint viszont ez még évekre van  megjelenéstől. Az elemző ugyanakkor jó esélyt lát arra, hogy a Fitbitnél már látott testhőmérséklet-mérés bekerül az Apple Watch 7 repertoárjába is.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.