Hirdetés

Véletlenül kiadta az Android 11 bétáját a Google



|

Nemrég döntött az Android 11 bétájának elhalasztása mellett a Google, egy hiba miatt azonban végül kiadta egyes Pixel mobilokra.

Hirdetés

Az Android 11 bétája egy virtuális rendezvény keretében mutatkozott volna be, azonban az amerikai zavargásokra tekintettel a Google elhalasztotta a bemutatót és a kiadást. Valaki azonban hibázott, feltehetően nem szóltak neki a dologról: így egyes fejlesztőkhöz eljutott az Android 11 bétája, a Google ugyanis véletlenül kiadta azt. Több újdonságra is fény derült ennek köszönhetően. 

Hirdetés

Arról már korábban is lehetett tudni, hogy a bekapcsológomb megnyomására más menü jön elő, ez látható is a bétában, egy teljes képernyős vezérlőpanel ugrik fel. Aki megunta az ikonformákat, az innentől kezdve három újat is választhat, mindhárom eléggé szokatlan formát idéz. 

A Pixel Launcher pedig appokat is tud már ajánlani, a napszaknak és a szokásainknak megfelelően - a funkció használata opcionális. A gyorsbeállításokban pedig már nem csak médiavezérlő, hanem médialejátszó is van - ez viszont fejlesztői funkció, elvileg a végleges kiadásba nem kerül bele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.