Hirdetés

Véletlenül megmutatta a Pixel 4a-t a Google



|

A Google a hivatalosan áruházban jelenítette meg véletlenül egy rövid ideig a régóta várt Pixel 4a-t.

Hirdetés

Nagyon régóta várat már magára a Google Pixel 4a bemutatója, egyesek már azt is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán piacra dobja-e még a középkategóriás mobilt a cég. A Pixel 4a-ról ráadásul mostanra szinte minden kiszivárgott, az árát és a megjelenési dátumát kivéve. Ha minden jól megy, akkor azonban hamarosan megérkezik, a Google ugyanis véletlenül (véletlenül direkt?) megjelenítette a hivatalos, kanadai áruházának honlapján. Persze utána gyorsan törölte is, de az internet nem felejt. 

Hirdetés

A Pixel 4a-ról renderelt képet tett fel a Google, ami alapvetően passzol a szivárgásokhoz: fúrt előlapi kamera, olcsó(bb) készülékház, egy hátsó kamera, a Pixel 4-nél megismert dizájn és hátlapi, kapacitív ujjlenyomat-olvasó jellemzi. 

A Pixel 4a egyébként a Nest Wifi helyén jelent meg, a tippek szerint valaki a kép forráslinkjét rontotta el. Az sajnos továbbra sem derült ki, hogy a Pixel 4a mikor jelenhet meg, legutóbb augusztus elejét pletykálták, de volt már szó arról is, hogy majd októberben, a Pixel 5-tel együtt debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.