Hirdetés

Vennél mobilt egy luxus kenyérpirtókat gyártó cégtől?



|

A prémiumkategóriás otthoni kiegészítőiről elhíresült Balmuda egy éles váltást követően az okostelefonok piacára szeretne betörni.

Hirdetés

Azoknak, akik jártasak az internetes őrületekben, vagy esetleg nézegettek már csúcskategóriás otthoni elektronikai cikkeket, biztosan ismerősen hangzik a Balmuda neve. A japán vállalat 329 dolláros kenyérpirítója napjainkra igazi státuszszimbólummá nőtte ki magát.

Nem szabad azonban ez alapján beskatulyáznunk a céget, pláne ha igaz a Nikkei Asia beszámolója, miszerint legközelebb androidos mobilt tervez piacra dobni.

Hirdetés

Gen Terao ügyvezető szerint a okostelefon nem csak stílusos lesz, hanem olyan alkalmazások is készülnek hozzá, amelyek nagyon gördülékennyé teszik majd a tulajdonosok mindennapjait. A készüléken a legfrissebb Android rendszer fut és támogatja majd az 5G-s hálózatokat is.

A Balmuda egyelőre több részletet nem osztott meg újdonságával kapcsolatban, épp ezért még nehéz megtippelni, mekkora eséllyel tud betörni a mobilpiacra a cég, amelyre nem jellemző, hogy olyan termékeket gyártson, amelyek már születésük pillanatától bukásra vannak ítélve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.