Hirdetés

Ventilátoros gamer telefon fejlesztésén dolgozhat a Samsung



|

A jelek szerint új technológiával előzné meg a készülékek túlmelegedését a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

A csúcskategóriás telefonok általában viszonylag jól kezelik a játékok futtatását, viszont a gamer készülékek sok esetben különleges technológiával készülnek, hogy a felhasználóknak a lehető legjobb játékélményben legyen része. A gamer telefonok csúcsának számító Asus ROG Phone 5 mellett a Redmi is egyedi készüléket tervez, a legújabb beszámolók alapján pedig a Samsung egy új fejlesztés marketingkampányát indította.

Hirdetés

A holland LetsGoDigital értesülései szerint a Samsung egy védjegyet jegyeztetett be Európában, mert tervei szerint az "Activate Fan Mode" szlogent használja a cég mobiltelefonokra és tabletekre vonatkozóan. Mivel jelenleg egyetlen Samsung-készülékben sincsen aktiválható ventilátor, minden bizonnyal a szlogen egy új gamer telefon fejlesztésére utal.

Az "Activate Fan Mode" fordítottja, a "No Fan Mode" opció már elérhető a legújabb Galaxy Book Pro laptopban, ennek célja viszont a gép csendesebb működése. A ventilátoros Galaxy telefonnal viszont a készülék erősebb teljesítményre lehet képes a megfelelő hűtéssel.

A Samsung a tervek szerint még idén piacra dobhatja az AMD közreműködésével fejlesztett Exynos 2200 SoC-t, amely chip laptopokban és telefonokban egyaránt használható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.