Hirdetés

Vérnyomást és testhőt is mér, de még saját kamerát is kapott a LZAKMR legújabb okosórája



|

A LZAKMR A2 mindkét verziója igen érdekes funkciókat sűrít magába.

Hirdetés

Új modelleket dobott piacra a kínai LZAKMR, amely vállalat elsősorban a megfizethető, középkategóriás okosórák gyártásában kiemelkedő. Az A2 készülékek az AliExpress kínálatában már elérhetőek, és remek alternatívát kínálnak azok számára, akik nem költenének túl sokat egy ilyen eszközre.

A LZAKMR A2 különlegessége, hogy az oldalára beépített HD kamerával gyorsan és egyszerűen lehet fényképeket készíteni, illetve több olyan praktikus és hasznos funkcióval is bír, mint a népszerűbb okosórák.

A készülék 1,43 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkezik, 400x400-as felbontás megjelenítésére képes. A 700 mAh-os akkumulátorának köszönhetően akár három napig is kibírja töltés nélkül, de egyébként nagyjából másfél óra alatt teljesen feltölthető.

Hirdetés

Elérhető 2G 16 GB-os és 4G 64 GB-os verzióban is, mindkettő modell rendelkezik viszont nano SIM slottal, így telefonálásra és üzenetküldésre is lehet használni. A LZAKMR A2 kapott véroxigénszintet, szívritmust és testhőmérsékletet figyelő szenzorokat is, lehet vele rendszerezni az alvási szokásainkat, és arra is emlékeztet, hogy igyunk elég vizet.

Az okosóra Bluetooth 5.0 kapcsolattal is rendelkezik, a beépített hangszórói mellett így külső eszközön is hallgathatunk vele zenét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.