Hirdetés

Vezeték nélkül is villámgyorsan tölt majd a Huawei Mate 30 Pro



|

Az FCC már hitelesítette a Mate 30 Pro mellé pletykált 30 wattos Huawei vezeték nélküli gyorstöltőt.

Hirdetés

Bár Amerika még mindig nem rendezte tartósan a Huawei ügyét, a kínai óriás menetrend szerint dobja majd piacra a következő csúcsmobiljait, az Androiddal érkező Mate 30 és Mate 30 Pro mobilokat. 

Hirdetés

Ezekről nemrég azt kezdték pletykálni, hogy már nem csak vezetékesen töltenek fel villámgyorsan, hanem vezeték nélkül is. Eleinte egy szupergyors, 25 wattos vezeték nélküli gyorstöltőt emlegettek a szériához, nem sokkal később azonban az FCC hitelesítette a Huawei egy még gyorsabb, 30 wattos vezeték nélküli töltőjét

A dokumentumok szerint tehát még a vártnál is gyorsabb lesz a vezeték nélküli töltés, ennek azonban az a feltétele, hogy a gyártó finomhangolja a töltőpadot, mert az nem felelt meg minden követelménynek.

Ha ez mégsem sikerülne, akkor 25 wattos lehet a töltő. Az tehát már biztosnak tűnik, hogy mindenképp villámgyorsan tölt majd vezeték nélkül is a Mate 30 széria. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.