Hirdetés

Vezeték nélküli fülhallgatóval újíthat a OnePlus



|

A OnePlus 6-ot a jelek szerint a OnePlus Bullets Wireless fülhallgatóval kíséri a gyártó.

Hirdetés

A OnePlus régóta kínál kiegészítőket az okostelefonjaihoz, így nem túl meglepő módon a közelgő OnePlus 6-hoz is lesz néhány újdonság. Ezúttal a Bullets V2 fülhallgató utódját szúrták ki, ami arra utal, hogy a gyártó az új zászlóshajóval együtt dobhatja piacra. 

Hirdetés

Az új fülhallgató neve OnePlus Bullets Wireless, vagyis a nevéből adódóan ez már vezeték nélküli megoldás. Kevés rá az esély, hogy ez gyárilag benne legyen a OnePlus 6 dobozában, de valószínűleg kedvező áron lehet majd megvásárolni külön. 

A két éve megjelent Bullets V2 vezetékes fülhallgató ára mindössze 20 dollár volt, vagyis igen kedvező befektetés volt egy OnePlus csúcskészülék mellé. 

A OnePlus 6 akár már ebben a hónapban is bemutatkozhat. Elvileg valamivel drágább lesz majd, mint amennyibe a OnePlus 5T került. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.