Hirdetés

Vezeték nélküli, zajszűrős fülhallgatókkal jelentkezett a Sony



|

A japán gyártó kétféle modellt is bemutatott, a kényelem és a minőség jegyében.

Hirdetés

A Sony leleplezte legújabb, vezeték nélküli, zajszűrős WF-C700N fülhallgatóját, illetve a díjnyertes WH-1000XM5 fejhallgató egy új változatát is. A kis méretű WF-C700N ideális, ha valaki szeretne átállni a valóban vezeték nélküli fülhallgatókra anélkül, hogy kompromisszumot kötne a kényelem és a stabilitás terén, miközben magával ragadó hangminőséget és zajszűrést szeretne élvezni.

Az eszközt a kényelem és a stabilitás szem előtt tartásával tervezték, függetlenül a fülmérettől. A Sony a WF-C700N tervezésénél figyelembe vette a világ első fülhallgatójának 1982-es bemutatása óta összegyűjtött kiterjedt fülforma-adatokat, valamint a különböző fültípusok érzékenységének értékelését. A WF-C700N fülhallgató az emberi fülhöz tökéletesen illeszkedő formát kombinál az ergonomikus felületi kialakítással a stabilabb illeszkedés érdekében, így hosszabb ideig használható anélkül, hogy szünetet kellene tartani.

Hirdetés

A henger alakú töltőtok kicsi és könnyen hordozható zsebben vagy táskában, így a fülhallgatót bárhová el lehet vinni. A tokot geometrikus mintázatú textúra díszíti. A WF-C700N textúráját, minőségét és színeit az egyéni stílusokat és kényelmet figyelembe véve tervezték. Fekete, fehér, levendula és mentazöld színek közül lehet választani, így megtalálható az egyedi ízlésekhez leginkább megfelelő darab.

A WF-C700N zajszűrésével kiiktatható a háttérzaj, illetve az Ambient Sound Mode-nak köszönhetően tartható a kapcsolat a természetes környezettel. Utóbbi üzemmódban a feedforward mikrofonok az ember körül lévő környezeti hangok nagyobb részét rögzítik, így természetes hallgatási élmény élvezhető, miközben kapcsolatban lehet maradni a környezettel. A Sony Headphones Connect alkalmazásában pedig személyre szabhatóak a beállítások, vagy a Focus on Voice beállítással a fülhallgató levétele nélkül is lehet beszélgetni. Így például be lehet lépni egy kávézóba, és gyorsan, könnyedén rendelni, majd ugyanilyen gyorsan hátradőlni, és zavartalanul élvezni a kedvenc zenéket.

Adaptív hangvezérlése a környezeti hangbeállításokat attól függően állítja be, hogy a felhasználó hol van és mit csinál. Felismeri azokat a helyeket, amelyeket gyakran látogatnak, például a munkahelyet, az edzőtermet vagy a kedvenc kávézót, és a helyzetnek megfelelő hangmódokat kapcsolja. Ezzel zökkenőmentesen lehet mozogni a környezetben, miközben szólhatnak a kedvenc előadók és a szórakoztató műsorok.

A fülhallgató a DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) technológia segítségével biztosítja a kiváló minőségű hangzást. Ráadásul a Sony eredeti, 5 mm-es meghajtóegységének segítségével a WF-C700N nagyot üt, kis mérete ellenére erőteljes basszust és lenyűgözően tiszta énekhangot produkál, kihozva a legjobbat bármilyen műfajból vagy szórakozásból.

A Sony díjnyertes fejhallgatója most új színben érkezik (Fotó: Sony)
A Sony díjnyertes fejhallgatója most új színben érkezik (Fotó: Sony)

A vezeték nélküli fülhallgató hosszú, akár 15 órás akkumulátor-üzemidővel, IPX4 vízállósággal és intelligens funkciókkal a mindennapi élethez készült. A Multipoint connection megoldásnak köszönhetően pedig egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható. Így amikor hívás érkezik, a fülhallgató tudja, hogy melyik készülék csörög, és automatikusan a megfelelőhöz csatlakozik. A hívások hangminőségét a Wind Noise Reduction Structure technológia még szeles időben is képes fokozni.

A Sony másik bejelentése a 2022-es bevezetése óta a számos díjat besöprő WH-WH-1000XM5 új, stílusos Midnight Blue, azaz éjkék színű változata.

Mindkét modell műanyagmentes csomagolásban érkezik és áprilistól lesz elérhető. A WF-C700N 120 euróba, a WH-1000XM5 nagyjából 420 euróba kerül majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.