Hirdetés

Vezetékes változatban, jóval olcsóbban is elérhető lesz az Xbox fejhallgató



|

Nagyjából azt tudja, amit a vezeték nélküli változat, de több eszközzel kompatibilis és az árából is engedtek.

Hirdetés

Nem kell sokáig keresgélnünk, ha konzolhoz szeretnénk fejhallgatót találni, mivel mind a PlayStation, mind az Xbox kontrollerek jack csatlakozóval rendelkeznek, így a legtöbb jackes fülessel maradéktalanul kompatibilisek. Aki viszont nem híve a vezetékeknek, szűkebb kínálatból válogathat. 

Tavaly megjelent az Xbox Wireless Headset, egy vezeték nélküli, 34 990 Ft-os áron kapható füles, amit elsősorban Xbox konzolokhoz terveztek, de PC-vel és bluetoothos mobileszközökkel is hajlandó volt működni - kár, hogy a konkurencia gépével pont nem. 

Hirdetés

Az Xbox sztereó mikrofonos fejhallgatónál nem lesz ilyen megkötés, a vezetéket bármihez csatlakoztathatjuk, ami befogad 3,5-es jacket. Az ára is barátibb: mindössze 21 499 Ft-ért árulják majd.

Az eszköz térhatású hangot ad, támogatja a Windows Sonic, a Dolby Atmos és a DTS Headphone:X technológiákat. Nagy méretű fülpárnái hosszútávon is kényelmesek, a mikrofon pedig visszatolható. Megjelenése szeptember 21-ére várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.