Hirdetés

Végtelen macska, kétfejű nő és ormányos kutya: hihetetlen fotók gyűjteménye



|

...avagy ilyen szörnyeket teremtenek a béna mobilos panorámaképek. Egyébként akár te is csinálhatsz hasonlókat, bár a legjobb eredményeket mindig a véletlen szüli.

Hirdetés

Talán már több olvasónk is próbálkozott mobilos panorámafotózással, amikor lassan körbeforogva készül el a körülötünk lévő táj képe, amit aztán a gép szoftvere illeszt össze. És esélyes, hogy néhányan ismerik azt a kapcsolódó jelenséget, amikor a képek készítése közben a bemozduló emberek és egyéb részletek az automatikus összeillesztés során hihetetlen látványt eredményeznek a képeken. Ezekből gyűjtöttünk egy csokorral.

Hirdetés

Kezdjük akkor az egyik tipikus példával, amikor a körbeforgás közben valaki vagy valami ugyanarra halad, amerre mi forgunk. Íme egy macskahernyó és egy harmonika-csecsemő.

A következő képen a kutya "hátulja" még rendben volna, de két képszelet készítése közben az állat lehajtotta a fejét, ebből pedig egy csodás ormányos hibrid készült.

Ha valaki nem mászkál semerre, de a fejét, vagy egyéb testrészeit mozgatja, esetleg lehajol vagy bármilyen más módon a tartásán változtat, korabeli vándorcirkuszokba illő torzszülöttek kerülnek a fotókra.

Elég az is, ha valaki egyszerűen csak elfordul a kamerától, mint az alábbi hölgy, vagy épp ez a ló.

A következő képen nem a híres-hírhedt kétfejű nő szerepel, csupán annyi történhetett, hogy az első képszeleten még a kamerába nézett, a következőn viszont már kifejezte abbéli véleményét, mit is gondol a körülményes fotózásról.

Az Inception, avagy Eredet című film "város-összehajtogatós" effektjeit úgy is leutánozhatjuk, ha panorámakészítés közben elforgatjuk a gépet egy másik tengelye körül is. Így lett sci-fi terep egy egyszerű tengerpartból.

Ez a kutya pedig pont akkor kezdett ugrándozni, amikor a fotós épp alkotott. Az eredmény egy érdekes csodabogár. Köszönjük a figyelmet, máris visszatérünk a komoly tech-hírekhez, csak épp felforrt az agyunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.