Hirdetés

Vidám színekben jöhet az idei “olcsó” iPhone



|

Az LCD-kijelzős iPhone 9 állítólag kék, sárga és rózsaszín árnyalatokban is elérhető lesz.

Hirdetés

Szokás szerint rengeteg a pletyka az Apple idei iPhone készülékeiről, pedig azok csak szeptemberben mutatkoznak majd be. Abban majdnem minden forrás egyetért, hogy három új modellt mutat be az Apple. A prémium iPhone XS és iPhone XS Plus készülékek OLED-kijelzőt kapnak, az "olcsóbb" iPhone 9 pedig LCD-panelt. Jun Zhang tippjei szerint az Apple ezúttal megpróbál kedvezni a fiataloknak is. 

Hirdetés

Az Apple gyakorlatilag 2013-hoz nyúl vissza, amikor is élénk színeket használt az iPhone 5C-nél. Az LCD-kijelzős iPhone 9 neve állítólag egyszerűen csak iPhone lesz, és többek között kék, sárga és rózsaszín árnyalatokban is vihető lesz. Talán fehér és zöld verzió is jön majd, az ihletet ugyanis az iPhone 5C adta az Apple-nek. 

Mindezzel az Apple nem csak a szűkebb költségvetésből gazdálkodóknak kedvezne, hanem a fiataloknak is. A prémium iPhone XS és iPhone XS Plus eközben meglehetősen semleges színekben érkezne. 

Nem kizárt, hogy az Apple az anyagválasztást tekintve is különböző utakat jár majd. A tippek szerint a prémium modellek maradnak az üveg hátlapnál, míg az iPhone talán alumínium házat kap. Mindez az élénk színeknek is kedvezne. A piros iPhone X ugyanis azért nem jöhetett, mert a gyártási nehézségek miatt nem volt elég élénk a színe. 

Az új stratégiára egyelőre nincs bizonyíték, de tény, hogy még a kompakt iPhone SE 2 sem veszne össze a kínálattal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.