Hirdetés

Videón a Samsung Galaxy Note 20 látványterve



|

Az eddigi hírek alapján az őszi Samsung izommobil hasonlíthat az S20 családhoz, de egyesek szerint ezt lehet ügyesen is csinálni. Az eddig ismert adatok alapján elkészült egy renderelt koncepció, ami valóban gyönyörű készüléket sejtet.

Hirdetés

A korábbi évek tapasztalatai alapján látható, hogy a Samsungnak egész jól beválik a márciusi és ősz eleji csúcsmobil-ciklus. Az év első felében kilövik az aktuális Galaxy S modelleket, majd pedig következik a még szofisztikáltabb, érintőtollas és hatalmas Note az év második felében. Ez korábban úgy nézett ki, hogy a Galaxy S-ek voltak a szép, karcsú, dizájnmobilok, míg a Note a nyers erő, hatalmas méret és multifunkcionalitás csúcsa. A különbségek azóta elenyésztek, ezért a Samsung másra tudja használni a fél éves "következmény-levonási" időszakot.

Hirdetés

Mivel manapság már a Galaxy S is több méretben és kiépítésben érkezik, az a fajta különbség szinte teljesen elvékonyodott, amely szerint a nagyobb erő és méret teszi különlegessé a Note mobilokat. Az elmúlt években a Galaxy Note-ok inkább olyan izommobilokká váltak, amelyek stílusukban szinte teljesen az adott év Galaxy S-eire hajaztak, felturbózva némi évközi fejlesztéssel és persze a továbbra is csodálatosan kimondható S Pennel (tudjátok, amit az S Hole-ban tárolunk, tessék csak angolul ízlelgetni a kiejtést, csoda vár rátok).

Lényeg a lényeg, a Note a legújabb korszakban már nem az S-eket is lefőző kolosszus, hanem inkább egy olyan mobil, ami "tanul" a fél évvel korábban kiadott csúcstelefonokra érkező kritikákból, és egyben átvezeti a Samsungot a következő év elejére. Ezért is érdekes lehet, milyen változásokat terveznek az idei Note 20-on, amivel kapcsolatban már akadnak kiszivárgott információk. Ezeket pedig a Let's Go Digital és a Concept Creator munkatársai megfogták és vizuálisan is ábrázolták: szerintük így nézhet majd ki a Galaxy Note 20:

A videón látható renderelt verziók szerint az S20-ak kissé böszme kameraszigete megmarad ugyan, de kicsit jobban belesimul a készülékházba, az S20 laposabb széleit pedig lekerekítettre cserélik a dizájnerek. A hírek szerint egyébként 120 Hz-es panellel érkeznek majd a készülékek, amelyek az újrafaragott érintőtoll használatával gesztusvezérlést is támogatnak majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.