Hirdetés

Videóban láthatjuk a Samsung Galaxy S22 széria tagjait



|

Egyelőre nem a működőképes modelleket nézhetjük meg, de így is láthatjuk, nagyjából hogy fognak kinézni az S22-es mobilok.

Hirdetés

Jelentős csúszással, pár nappal ezelőtt jelentette be a Samsung a Galaxy S21 FE-t, de az androidos készülékek iránt érdeklődők közül sokan bizonyára már az S22 széria felé kacsintgatnak, amiről egyre több dolog szivárog ki. A dizájn nem a legfontosabb, de nem mellékes - és most teljes pompájában nézhetjük meg az S22, az S22 Plus és az S22 Ultra egy-egy dummy modelljét. 

Az Unbox Therapy idő előtt tette közzé videóját, azonban hamar eltávolították - persze nem olyan gyorsan, hogy más csatornák ne tudják átvenni.

Hirdetés

Ahogy arról már többször hallottunk, az S22 Ultra a Note dizájnját örökölheti meg: a kamerasziget nem emelkedik ki, a készülék szögletesebb lesz, és helyet kap benne egy S Pen. Kiszivárgott egy lista is, amin a kamera specifikációi mellett az is szerepel, hogy 8 vagy 12 GB RAM-mal, 128/256/512 GB-os tárhellyel, és 5000 mAh-s akkumulátorral számolhatunk.

Egy másik tweetben felbukkant egy külön kapható, a 45W-os gyorstöltő képe is, ami azt sugallja, hogy az új készülékeket az előző generációhoz képest sebesebben táplálhatjuk. 

A hivatalos leleplezésre februárban kerülhet sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.