Hirdetés

Videóban mesélünk 2020 legfurcsább tech trendjeiről



|

Sok szempontból rendhagyó volt a 2020-as év, bizony tech trendek pedig még idén is velünk fognak maradni.

Hirdetés

Nemrég írott formában összeszedtük nektek azt, hogy szerintünk mikor  voltak a 2020-as évre jellemző legmarkánsabb, egyben talán legfurább tech trendjei. Most pedig egy külön videót is készítettünk azokról a tech-iparhoz köthető fontos tényezőkről, amelyek a leginkább rányomták a bélyegüket a sok szempontból is rendhagyó tavalyi esztendőre. 

Az alábbi videóban szóba kerül a pandémia miatti változásokra reagáló, rekordnövekedést elérő szoftver-, videojáték- és streamingipar, a next-gen konzolok körül kialakult mizéra, az egyre nagyobb teret hódító deepfake őrület, a töltőjüket maguk mögött hagyó mobilok sora, illetve természetesen sokak mumusa, az 5G sem maradhatott ki.

Hirdetés

Ha 2021-ben sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar és a PC World közös YouTube-csatornájára.

Most viszont bökjetek rá a Play gombra, és nézzétek meg, milyen tech trendekkel ajándékozott meg bennünket 2020.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.