Hirdetés

Videojátékokkal bővül a TikTok



|

Érdekes kísérlet, majd kiderül, hogy Kínán kívül is működik-e a dolog.

Hirdetés

Hiába próbálkozott a Snapchat és a Facebook is azzal, hogy saját videojátékos platformot hozzon létre, mindkét vállalat számára túlságosan erősnek tűnt a profilváltás, így beismerték a vesztüket, és mindketten visszaléptek az ilyesfajta próbálkozásoktól. A következő versenyző a ByteDance, akik arról fantáziálnak, hogy a TikTok-élmény fontos részévé teszik a saját játékaikat.

Ez sem tűnik sokkal könnyebb feladatnak, mint amivel a Snapchat próbálkozott, de akár még be is jöhet nekik.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb videómegosztó alkalmazásában egy saját, dedikált gombot kapnak nemsokára a ByteDance játékai, hogy a felhasználók könnyedén elérhessék őket, egyenesen a TikTokból. A céghez közel álló források szerint ezekben a címekben is feltűnnek majd reklámok és mikrotranzakciós lehetőségek.

Nem meglepő a ByteDance döntése, miután már évek óta fejlesztenek saját videojátékokat, az elmúlt időszakban azonban a kínai kormány komolyan megszigorította az országban a videojátékok megjelenésével kapcsolatos szabályokat, így nem meglepő, hogy jobban szeretnének nyitni a nyugati piac felé.

A TikTok kínai verziója, a Douyin, amit szintén a ByteDance kezel, már 2019 óta kínál, ahogy ők hívják, hyper-casual játékokat. Ezek után nem meglepő, hogy a nálunk elérhető alkalmazásban is hamarosan feltűnnek majd ezek a kalandok, a TikToknál pedig most is több pozíció nyitott, ahol a leendő munkavállalóknak videojátékokkal kell majd foglalkozniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.