Hirdetés

Videókat csinál a weboldalakból a Google új mesterséges intelligenciája



|

Ez a Google-megoldás elsősorban azoknak jöhet jól, akik az ügyfeleiknek szeretnék megmutatni videón, milyen termékoldalt raktak össze.

Hirdetés

Nem mindenkinek van költségvetése arra, hogy az ügyfelei számára menő videót állítson össze minden információval együtt egy új termékoldalról. Sebaj, a Google új mesterséges intelligenciája besegít, és képes automatikusan videóvá alakítaná egy weboldalt.

Az URL2Video nevű eszköznél meg lehet adni a képarányt és a hosszt is a kimeneti beállításoknál, a forrás dizájnját szem előtt tartva, képek, szöveget és klipek felhasználásával pedig munkához is lát a program. 

Hirdetés

A modell tréningezéséhez dizájnerek segítségét kérte a Google, így minden fontos részlet bekerül a videóba, miután a honlapot kielemezte a mesterséges intelligencia. A kész videónál még a szín és a stílus is módosítható, ha valaki még jobban testre szeretné szabni az eredményt. 

Hasonlót húzott egyébként nemrég a Baidu is: a kínai cég mesterséges intelligenciája híradós videót csinál hangalámondással, ehhez pedig csak egy internetes hivatkozást kell bedobni a rendszernek. A hangalámondást a jövőben a Google is átvenné a fentebbi eszközhöz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.