Hirdetés

Videón a Nokia X



|

Május 16-án mutatkozik be a HMD Global új okostelefonja, amelynek a kijelzőjébe belóg majd egy szenzorsáv.

Hirdetés

A Nokia X a HMD Global első olyan okostelefonja lesz, amelynek a kijelzőjébe már belóg egy szenzorsáv. A készüléket Kínában már a múlt héten megmutatták, a specifikációk, vételárak és megjelenési időpontok azonban titokban maradtak. 

Hirdetés

A szivárgások szerint a Nokia X hivatalosan május 16-án mutatkozhat be, és néhány nappal később, 250 dolláros vételár környékén válhat elérhetővé. Ennyiért értelemszerűen középkategóriás tudásra lehet számítani, a slágert a kijelzőbe belógó érzékelősziget jelentené. 

A YouTube-ra időközben felkerült egy újabb videó, amelyen a Nokia X élőben látható. Bár a készülék minden szögből megvizsgálható, a specifikációkról továbbra sincs információ. Annyi azért biztos, hogy a hátlapra dupla kamera kerül. 

A Nokia X elsőként Kínában mutatkozik be és jelenik meg, de a HMD Global később más piacokon is bevetné, valamivel magasabb vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.