Hirdetés

Videón a Samsung Galaxy A8+



|

Valóban a Galaxy S8-ra üt az új Galaxy A széria, amelynek a legnagyobb tagja most videón is látható.

Hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy közeledik a 2018-as Samsung Galaxy A széria, azonban a jelek szerint hamarabb bemutatkozhat, mint gondolnánk. 

Hirdetés

A sorozat legnagyobb modellje a Galaxy A8+ lesz, amelyről most felbukkant egy videó is. Bár a középkategóriás készülékeket még nem mutatta be a Samsung, erről az eszközről egy 3 perces videóban szinte minden kiderül

A 2018-as Galaxy A8+ egy 6 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kap, 2220 x 1080-as Infinity kijelzővel. Hátulra egy 16 megapixeles kamera került (f/1.7-es rekeszértékkel és optikai képstabilizálással), az ujjlenyomat-olvasó pedig ez alá költözött. Az előlapra egy 16 és egy 8 megapixeles szenzor jutott. 

A Samsung egy 8-magos, 2,2 GHz-es Exynos 7885-ös SoC-t, 6 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet tett a készülékbe, ami microSD-vel bővíthető. Az akku 3500 mAh-s, van gyorstöltés, IP68-as minősítés (vagyis vízálló a mobil). 

Elvileg a Galaxy A8+ már december végén kapható lesz, 600 dolláros vételár környékén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.