Hirdetés

Videón a Xiaomi Mi 11 Ultra, amely a hátoldalára is kijelzőt kapott



|

Még csak épp hogy megjelent a Xiaomi új mobilja, de máris kiszivárgott számos fontos részlet a jobban felszerelt nagy testvérről.

Hirdetés

Egy ideje már nyilvánvaló a kínai gyártó törekvése, hogy fokozatosan átpozicionálja magát a prémium kategóriát erősítő branddé, ebbe a megváltozott felfogást képviselő üzletpolitikába illeszkedik a hazánkban is forgalomba kerülő Xiaomi Mi 11 árazása, mely szerint a nagyobb teljesítményért cserébe bizony mélyebbre kell nyúlni a pénztárcába.

Bizonyára akadnak olyan potenciális vásárlók is, akiknek ugyan rokonszenves a Mi 11, ám kevésnek érzik a tudását és a szolgáltatásait, számukra lehet majd érdekes a Mi 11 Ultra, amelyről a Tech Buff PH néven alkotó youtuber töltött fel egy hosszabb videót. Érdemes megjegyezni, hogy az egyelőre még be nem jelentett modell hivatalos neve végül akár más is lehet, noha emberünk következetesen Ultraként emlegeti.

Hirdetés

Ami először szembeötlik a felvétel láttán, azt kétségtele a jókora kamerasziget, amelyen az 50 megapixeles főkamera mellett egy 48 megapixeles széles látószögű, valamint egy ugyanekkora részletességű periszkópos zoomkamera is helyet kapott, utóbbit ráadásul 120-szoros digitális zoomfunkcióval is felruházták tervezői.

A szenzorok társaságát élvezi még egy aprócska, emiatt interakcióra kevéssé alkalmas kijelző is, aminek logikusan akkor vehetjük majd hasznát, ha a főkamerát használva fotóznánk magunkat ahelyett, hogy az előlapi kijelzőbe fúrt 20 megapixeles szelfikamerára támaszkodnánk.

Maga a panel egy 6,667 hüvelykes WQHD+ OLED képernyő, 120 Hz-es képfrissítési rátával, amit egy Snapdragon 888 rendszerchip szolgál ki. A youtuber által kiszivárogtatott paraméterek között szerepel még, hogy az áramellátásért egy 5000 mAh-s akkumulátor fele, amit 67W-os töltéssel (vezetékessel és vezeték nélkülivel) minden bizonnyal hamarabb telepumpálhatunk, mint a Mi 11-et, mert az utóbbi 55/50 W-os töltés mellett valamivel kevesebb, mint 55 perc alatt lakik jól. A Mi 11 Ultra még 10 W-os zsinór nélküli visszatöltésre is képes.

Tech Buff PH szerint Harman Kardon hangszórókkal felszerelt mobilt IP68 szabványnak megfelelő por- és vízállóság jellemzi, magyarán a készülék elvileg azt is túlélné, ha merülőfürdőt venne egy pohár vízben.

Egyelőre nem tudni, hogy a gyártó mikor jelenti be hivatalosan a Xiaomi Mi 11 Ultrát, sem pedig azt, hogy Kínán kívül forgalomba hozza-e, és ha igen, mennyit kell majd fizetnünk érte, mindenesetre már most úgy saccolják, hogy az ára várhatóan eléri, sőt meg is haladja az 1000 dollárt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.