Hirdetés

Videón a Xiaomi Mi Watch okosóra



|

Okosórákra szabott MIUI kezelőfelületet hoz majd a Xiaomi viselhető eszköze, a Mi Watch.

Hirdetés

A Xiaomi maga erősítette meg, hogy a Xiaomi Mi Watch okosóra a Mi Note 10 mobillal egyszerre debütál majd november 5-én. Ennek ellenére már ki is szivárgott róla egy videó. 

Hirdetés

A készülék feloldása után egy egyszerű, 3x3-as appháló látható, négyzetes ikonokkal és sötét háttérrel. Vagyis a MIUI órákra írt verziója valószínűleg a sötét módot is támogatja. 

A digitális gomb segítségével tudunk majd navigálni a felületen, illetve ez egyben a bekapcsológomb is. A videó végén a használó egy videót tölt be az apró kijelzőre. 

A Xiaomi célja a szivárgások szerint az, hogy egységes élményt garantáljon az órára és a mobilokra írt MIUI felületekkel. 

A Mi Watch a Snapdragon Wear 3100-as lapkával érkezik majd, támogatja majd a GPS-t, NFC-t, WiFi-t, Bluetooth-t és eSIM-et. Az árát még nem ismerjük, de szerencsére nem kell sokat várnunk a további részletekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.