Hirdetés

Videón az Asus ROG Phone 3, közelít a ZenFone 7 is



|

Felbukkant a Geekbench adatbázisában az Asus ZenFone 7, a ROG Phone 3 gamermobilról pedig már videó is van.

Hirdetés

Több dolog is kiderült az Asus következő mobiljairól. A ROG Phone 3-ról felbukkant kép például egy rövid videóból származott, amely most elő is került. Ezen látható a hátlapi tripla kamera és az RGB-s fényekkel ellátott ROG logó is. Ennél is feltűnőbb lehet a szemfülesek számára a Tencent Games logója. A gyártó már tavaly is piacra dobott egy ilyen közös verziós modellt a ROG Phone II-ből, az olcsóbb volt, előre telepített tartalmakkal, illetve csak Kínában jelent meg. A jelek szerint a mostani videó is egy hasonló változatról készült. 

Hirdetés

A Geekbench adatbázisában ezen kívül felbukkant egy Asus ZF nevű készülék, amelyet Snapdragon 865 chip működtet. Sajnos csak annyi derül ki erről, hogy 16 GB RAM van benne, a szakértők ugyanakkor azt is tudni vélik, hogy a ZF jelölés a ZenFone rövidítése. 

Ennek megfelelően a ZenFone 7 érkezésére számíthatunk, aminek éppen ideje, hiszen tavaly májusban debütált a ZenFone 6. A ZenFone 7 és a ROG Phone 3 várhatóan idén júliusban mutatják meg magukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.