Hirdetés

Videón az Essential Phone csodamobil



|

Egy tömegközlekedési eszközön szúrtak ki valakit, aki már Essential Phone-t használt.

Hirdetés

Az Essential Phone-t eddig mindössze néhány képen láthattuk: sem videók, sem élő fotók, sem tesztek nincsenek még Andy Rubin okostelefonjáról, amelyről viszont több okból is tudjuk, hogy igazán ígéretes

Hirdetés

A legjobb anyag, ami jelenleg elérhető az Essential Phone-ról, az egy tömegközlekedési eszközön készült, paparazzi stílusban, és mindössze 9 másodperces. 

A videón ugyanis valaki már az Essential Phone-t használja, és az értesítési sáv mellett a WhatsApp működése is látható a szokatlan képernyőn. Többeknek feltűnt, hogy bár a hagyományos jackcsatlakozót száműzték az Essential Phone-ról is, az illető mégis zsinórós fülhallgatóra szavazott. 

Az Essential Phone eleinte kizárólag Amerikában, a Sprint kínálatában és a gyártótól lesz kapható, 699 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.