Hirdetés

Videón az iPhone 15 Pro lehetséges dizájnja



|

Minden fontosabb pletykával összhangban van az Apple következő csúcstelefonját érintő legújabb szivárgás.

Hirdetés

Úgy begyorsult a pletykavonat a várhatóan szeptemberben érkező iPhone 15-széria körül, mintha már legalább valahol augusztus környékén várnánk, így ha a szivárogtatók nem tévednek, Tim Cooknak és csapatának szinte semmi meglepetés nem marad majd a hivatalos leleplezésre. Az eddigi szóbeszédek alapján a 9to5Mac nemrég egy csokor látványos renderen mutatta be, miként festhet az iPhone 15 Pro, most pedig egy videó igyekszik alátámasztani a nyilvánosságra került információkat.

A mindössze 14 másodperces felvétel a kínai Douyin közösségi oldalon bukkant fel, és állítólag egy iPhone 15 Pro "dummy" modellt, vagyis egy olyan fizikai replikát ábrázol, amelyet a különböző kiegészítők megtervezéséhez és gyártásához használhatnak fel az Apple partnerei. Maga a videó ide kattintva tekinthető meg, az alábbi képek pedig a lényeget villantják meg.

Hirdetés

A lényeg ugyanis az, hogy a videó megerősíteni látszik a csúcstelefon dizájnját illető legfontosabb és leggyakrabban hangoztatott pletykákat: a lekerekített élű keretet, a jelenlegi modelleknél erőteljesebben kiálló kameralencséket, valamint az USB-C töltőszabvány érkezését és a hangerő gombok/némító kapcsoló haptikus felületre való lecserélését.

Megeshet persze, hogy a videó készítője az eddigi hírek alapján, a nézettségre játszva készítette el a dummyt, és nem egy tényleges szivárgásról van szó. Mindenesetre ha nem tévednek a jelentések, akkor tényleg valami ilyesmire számíthatunk majd az iPhone 15 Prótól, ami a várakozások szerint egy jelentős drágulást is tartogat a vásárlóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.