Hirdetés

Videón is kiszivárgott a Samsung Galaxy Buds Pro, egyvalamiben talán alulmarad az AirPods Próval szemben



|

Nem maradt már olyan sok meglepetés a hivatalos leleplezésre, amire azért így is hamarosan sor kerül.

Hirdetés

Bár elvileg csak a Samsung január közepi Everyday Epic eseményén számíthatunk a Galaxy Buds Pro leleplezésére, már nemcsak specifikációi, hanem bizony maga a vezeték nélküli prémium fülhallgatók is kiszivárogtak - olyannyira, hogy egyesek már Facebookon árulják a terméket, sőt, a Digital Slang is így szerzett egyet kicsomagolásra és kipróbálásra.

Bár azt a tesztelő is leszögezi a korai hands-onban, hogy csak egy napig használhatta a Samsung válaszát az Apple azonos kategóriájú fülhallgatójára, az AirPods Próra, váltig állítja, hogy az utóbbi aktív zajszűrése igenis jobb, habár tény, hogy a Galaxy Buds Pro hangminőségére nincs panasza. Annyit még hozzátesz, hogy a transzparens mód az egyik legjobb, amit a fülesek piacán valaha hallott, illetve megerősít olyan, korábban kiszivárgott infókat is a tesztalanyról, mint az IPX7-es minősítésű vízállóság, valamint a vezeték nélküli töltés.

Hirdetés

A fent említetteken túl a Galaxy Buds Pro várhatóan nyolcórás tok nélküli (tokkal együtt 28 órás) üzemidővel feszül majd neki az Apple megoldásának, de ennyit már a Samsung előző modellje, a Galaxy Buds Live is tudott - igaz, az nem 199 dollárba kerül, mint ahogy a Prónál pletykálják. Mindenesetre a január 14-i Everyday Epic után már okosabbak leszünk (ahol nem mellesleg a Samsung S21 mobil is bemutatkozhat), no nem mintha információhiányban lennénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.