Hirdetés

Videón vádolt meg valakit iPhone-lopással egy nő, a rendőrség eljárást indít ellene



|

Manapság mindenki mindent videóra vesz - ez néha jó, néha rossz. A rendőrség most mindenesetre eljárást indít egy nő ellen, aki hamisan vádolt meg lopással valakit.

Hirdetés

Az Apple Insider egy külön rovattal rendelkezik, ami kizárólag Apple termékekkel kapcsolatos bűncselekményeket gyűjt össze. A legutóbbi kiadásba bekerült egy olyan téma, ami a mai társadalomban több szempontból is érdekes, aktuális. Manapság ugyanis mindenki mindent videóra vesz, ami olykor előnyös lehet, egyébként pedig bosszantó és lehangoló (gondoljunk csak a koncertekre, éttermekre, állatkertekre, stb...)

Sokszor azonban azért videóznak az emberek, hogy valamit bizonyíthassanak vagy megvédjék magukat. 

Hirdetés

Karácsony után például futótűzként kezdett el terjedni egy videó, amin egy nő azzal vádolja meg a videót készítő 14 éves fiút, hogy ellopta az iPhone-ját. A 14 éves fiú a jazz-énekes Keyon Harrold fia, az incidens a New York City hotel előterében történt. A nő pedig végül megpróbálta elvenni a fiútól a telefont. 

A hotel dolgozói nem igazán védték meg a vendégeiket (az énekest és fiát), a nő iPhone-ja pedig előkerült egy Uber-sofőr autójából. A nő állítólag nem kért bocsánatot, a fiút viszont megrázták a történtek. 

Mi a történet folytatása? New York város rendőrsége eljárást indít a videón látható nő ellen. A vád: zaklatás és támadás, rablás kísérlete. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.