Hirdetés

Videós reklámok jönnek a Facebook Messengerbe



|

Eleinte csak kevesen kapnak az "újításból", de aztán egyre több emberhez jutnak el a videós hirdetések.

Hirdetés

A Facebook minden évben igyekszik egyre rámenősebb és kiterjedtebb módon pénzt csinálni a szolgáltatásaiból. Ennek a következő lépcsője, hogy a Messenger üzenetküldő már maguktól lejátszódó videós reklámokat jelenít meg a beszélgetési ablakokban. 

Hirdetés

Stefan Lukakos, a Facebook hirdetésekért felelős szakembere úgy véli, hogy az emberek hozzászoknak majd ahhoz, hogy a privát üzeneteik mellett reklámvideók játszódnak le. A cég azonban fontosnak tartja a felhasználói élményt, vagyis ha az embereket ez zavarja, akkor a dolgok még változhatnak. Az eddigi tesztek alapján mindenesetre az embereket nem zavarja a dolog, és nem változtattak a használati szokásaikon sem. 

A Facebook tájékoztatása szerint a videós reklámokat fokozatosan teszik közzé, egyelőre csak nagyon keveseknél bukkantak fel. Fokozatosan és folyamatosan egyre több emberhez jutnak majd el ezek a hirdetések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.