Hirdetés

Videózásra termettek a Samsung új memóriakártyái



|

A Pro Endurance memóriakártyákra több mint 43 000 órányi videó rögzíthető.

Hirdetés

A legtöbb microSD memóriakártya tökéletesen használható a mai okostelefonokban, de persze más a helyzet, ha valaki gyakran videózik vagy esetleg biztonsági kamerát, autós kamerát használ. Az állandó videorögzítés alaposan megterhelheti a memóriakártyát, amit nem biztos, hogy folyamatos írásra terveztek. 

Hirdetés

Ilyen téren újít a Samsung a Pro Endurance memóriakártyákkal, amelyek különösen jól bírják a strapát. Az új microSD-sorozat 25-ször tovább bírja, mint a többi, sebességre kihegyezett kártya. 

A 128 GB-os Pro Endruance memóriakártyákra akár 43 800 órányi 1080p-s videó is rögzíthető. Ez 5 évnyi tartalom még akkor is, ha a kamerát egy másodpercre sem kapcsoljuk ki - maga a kamera valószínűleg hamarabb felmondja a szolgálatot, mint a memóriakártya. 

Mindegyik adathordozó vízálló, hőálló, ellenáll a mágneseknek és a röntgensugaraknak, illetve teljes méretű adapter is van hozzájuk, ha az valamihez kellene. Nem túl meglepő módon a Samsung prémium árazást választott. A 32, 64 és 128 GB-os kártyák 25, 45 és 90 dollárért lesznek vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.