Hirdetés

Vigyázat, ne dőlj be a Samsung 1 TB-os microSD kártyájának



|

Az óriási tárhelyet kínáló kártya még meg sem jelent, de már most visszaélnek vele.

Hirdetés

A legtöbb prémium mobilból sajnos az évek során "kikopott" az utólagos tárhelybővítés lehetősége, vagyis a microSD-kártyaolvasó, cserébe viszont a közép- és belépőkategóriás készülékekben, valamint a digitális kamerákban és a drónokban továbbra is fontos szerepet tölt be a technológia.

Tárhelyből pedig - mint tudjuk - sosem elég, ezért sokak számára volt jó hír a Samsung korábbi bejelentése, mely szerint még az idén piacra kerül a cég első 1 TB-os microSD kártyája. A megjelenéstől ugyan továbbra is hónapok választanak el minket, de a csalók már előre ráugrottak a termékre.

Hirdetés

A hétvége során a TechRadar számolt be róla, hogy az eBayen már kapható az EVO Plus 1 TB nevű kártya, ám a publikáció után néhány órával módosították a cikket, mivel időközben nyilvánvalóvá vált, hogy egy hamisítványokról van szó. A Samsung ugyanis még mindig nem forgalmazza a hatalmas kapacitású kártyát, annak premierje csak az idei harmadik negyedévben várható.

Magyarán ha az eBayen, vagy más online shopban találkoztok a termékkel, inkább hagyjátok ki az ajánlatot, mert biztosan nem az igaziról van szó. Az EVO Plus 1 TB egyébként a 8. generációs V-NAND gyártási eljárással készül, a Samsung pedig szigorú tesztelésnek veti alá, így az ígéret szerint a nedvességnek, a szélsőséges hőmérsékleti értékeknek, valamint a mágneses- és röntgensugaraknak is ellen fog állni.

Ez pedig még csak nem is a koreaiak egyetlen izgalmas újdonsága a kategóriában, a vállalat ugyanis valamikor az idei év során egy másik csúcskategóriás kártyát is piacra dob, ami nem a 256 GB-os tárhelyével, hanem az akár 800 MB/s-os szekvenciális olvasási sebességével tűnik ki a tömegből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.