Hirdetés

Vigyázat, támadnak a Samsung Galaxy Note 9 klónjai



|

Még be sem mutatkozott az új Samsung zászlóshajó, de a különféle klónjaival már igyekeznek átverni a vásárlókat.

Hirdetés

Az egyik top téma mostanában a Samsung Galaxy Note 9, és nem véletlenül. Remek készüléknek ígérkezik, záporoznak róla a szivárgások, és augusztus 9-én végre bemutatkozik. Természetesen egy jó zászlóshajót mindig igyekeznek lemásolni a riválisok, hol több, hol kevesebb sikerrel. 

Hirdetés

Az utóbbi években egyre gyakrabban látjuk azt, hogy a gyártók képesek már a tényleges eszköz megjelenése előtt klónokat a piacra dobni. Így van ez most is: a Galaxy Note 9 klónjai már most elkezdtek terjedni, pedig a készülék még be sem mutatkozott. 

A képeken fekete, kék és arany színekben láthatóak a másolatok - véletlenül pont ilyen színekben jön az igazi is. A klónhadsereg még a Samsung Experience kezelőfelületet is lemásolta, meggyőző módon ráadásul. 

A probléma a kijelző kereteivel van: igencsak vaskosak. A készülék kerete mindenhol vastagabb, a Samsungra jellemző lekerekített képernyő íve pedig sokkal kevésbé van jelen. Persze a kameramodul sem sikerült tökéletesre, középen igazából úgy tűnik, hogy nincs is semmilyen kamera. 

Az idő múlásával természetesen egyre jobb klónok jelennek majd meg a piacon, ezért legyen mindenki óvatos, hogy mit vásárol meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.