Hirdetés

Vigyázna rád a Guardzilla 360



|

Az eszköz kamerája bármerre tud fordulni, és még éjjel is lát.

Hirdetés

Rengeteg olyan okoseszköz van a piacon, ami a mi és a lakásunk biztonságát igyekszik fokozni. Kevés olyan kamera van viszont, ami élőben ad 360 fokos képet. 

Hirdetés

A Guardzilla 360 pont ezzel próbálkozik: a kamerája bármerre tud fordulni, így mindegy mi történik, rögzíti. Éjjel is lát, és egyetlen érintéssel tud átküldési értesítést továbbítani az okostelefonokra, a gombok programozhatóak a családtagokhoz, hatóságokhoz. 

A kamerák és mikrofonok mellett PIR mozgásérzékelő szenzorok is vannak, sziréna próbálja elriasztani a betolakodókat. Ha a tulajdonos okostelefonja elhagyja a GPS által követett zónát, a rendszer aktiválódik. A működéshez nincs szükség külön hubra sem. 

A visszajátszást külön algoritmus szervezi 3D-s térképezés és panorámavideó alapján. A tartalmakat az okostelefonon tárolja a rendszer. A Guardzilla 360 ára 230 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.