Hirdetés

Vigyázni kell a 100 dolláros iPhone X készülékekkel



|

A GooPhone X mindössze 100 dollárért kínálja azt a külsőt, amit az iPhone X 379 990 vagy 436 990 forintért.

Hirdetés

Miért is költsön el 379 990 vagy 436 990 forintot az egy okostelefonra, aki iPhone X-et akar; miközben ennek az árnak tizedéért, huszadáért is talál klónt? Azért, mert valószínűleg az összes klón a kukába való. Jó eséllyel a GooPhone X sem megy majd csodaszámba, azonban az ígéretek szerint éppen úgy néz ki, mint az iPhone X (iPhone ten, vagyis iPhone tíz). 

Hirdetés

A DHgate már az Apple bemutatója utáni naptól kezdve fogadja a rendeléseket az olcsó klónra, nagyjából 100 dolláros áron. 

Kép nincs a készülékhez, csak egy renderelt, de ez alapján tényleg nagy a hasonlóság. 

A felszín alatt persze köze sincs az Apple-höz a GooPhone X-nek: 2 és 8 megapixeles kamerákat kapott, ami azt jelenti, hogy a mellékelt kép vagy kacsa, vagy elég furcsán helyezték el az egyetlen hátsó kamerát. 

A leírás szerint ráadásul az 5,5 hüvelykes, 1280 x 720-as kijelző 18:9-es képaránnyal bír, ami persze nem igaz. A MediaTek MTK6580-as lapka, a 2100 mAh-s akku és az Android 5.0 sem túl biztató, ahogyan a Bluetooth 3.0 és a 802.11g-s WiFi sem. Természetesen az LTE nem támogatott, de legalább van jackcsatlakozó. 

A következő hónapokban nem árt vigyázni az olcsó iPhone X készüléket ígérő hirdetésekkel, csodák ugyanis nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.