Hirdetés

Világszerte egyszerre érkezhet a Xiaomi Redmi Note 11 olcsóbb változata



|

Friss szivárgás utal a 4G-s variáns globális rajtjára.

Hirdetés

A Xiaomi még októberben mutatta be a Redmi Note 11-szériát, melynek alapmodellje 5G-s MediaTek Dimensity SoC-kal, 6,6"-es 90 Hz-es kijelzővel és 5000 mAh-ás akkumulátorral csábítja a jó ár-érték arányra vadászó vásárlókat.

A kínai gyártó azóta leleplezte a Redmi Note 11 olcsóbb, 4G-s változatát, amiben 6,5"-es képernyőt, MediaTek Helio G88 chipsetet és szintén 5000 mAh-s akkumulátort találunk. A megfizethetőbb kiadás esetében eddig erősen kérdéses volt a globális rajt, egy friss szivárgás alapján azonban érdemes számítani rá.

Hirdetés

A miuipolska szerzője, Kacper Skrzypek ugyanis arról posztolt a Twitteren, hogy az amerikai FCC-nél, a német TÜV-nél és a Camera FV5-nél korábban nyilvántartásba vett Redmi 2201117TG modellszám valójában a Redmi Note 11 4G-t takarja. Ezt egy táblázattal támasztja alá, amely a Redmi Note 11-et tünteti fel piaci névként a 2201117TG azonosító mellett.

A xiaomiui.net a MIUI kódjába beleásva viszont néhány napja arra utaló jeleket is talált, hogy a "Spes" kódnevű Redmi Note 11 4G mellett érkezhet egy NFC-s variáns is, ami "Spesn" kódnéven fut.

A hivatalos megerősítésig persze érdemes fenntartásokkal kezelni minden értesülést, de bizonyára Európában is sokan akadnak, akik a kedvezőbb árért cserébe hajlandóak lennének lemondani az 5G-s chipsetről.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.