Hirdetés

Világszerte elhasalt a Facebook



|

Egyes területeken egyáltalán nem működik, máshol csak lassan töltődik és egyes funkciói elérhetetlenek. Az Instagramot is magával rántotta a hiba.

Hirdetés

A cikk írásának pillanatában is döglődik a Facebook szolgáltatása világszerte. A Downdetector folyamatosan frissülő térképe szerint a legnagyobb gondokat az Egyesült Államok keleti partján, Európa nagy részén és Brazíliában tapasztalják a felhasználók.

Hirdetés

Egyelőre senki nem tudja, mi okozza a hibát, a Facebook még nem tett közzé hivatalos reakciót. Magyarországon a böngészőben futó Facebook ugyan működni látszik, de az adatok csigatempóban töltődnek, egyes funkciókat pedig nem lehet elindítani. Máshol akár az is előfordul, hogy teljesen elérhetetlen a szolgáltatás.

Ugyanígy köhög a mobilos változat is, az app elindul ugyan, de hasonló frissítési és használati hibákat lehet tapasztalni. Pontosan ugyanez a helyzet az Instagrammal is, amely elindításkor nem tud a mostanában megosztott fotókra frissülni. A kedd délelőttől egyre szélesebb körben tapasztalható problémákat már megelőzte egy kisebb "előrengés", amikor hétfő este és éjszaka egyes felhasználók a Messenger használhatatlanságáról panaszkodtak.

Szóval itt az idő a közösségi ezmegaz helyett a munkára és a tanulásra koncentrálni legalább egy napig, esetleg kimenni a szabadba és rácsodálkozni a tél és helyenként a hó megérkezésére. Jó móka, és itt legfeljebb csak az orrunk fagy le.

Nektek akad a Facebook, vagy el sem indul? Hiányzik? Vagy már rajta sem vagytok? Jöhetnek a kommentek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.