Hirdetés

Világszínvonalú esport-versenyt rendeznek Budapesten



|

Három napon keresztül a sportoké és esportoké lesz a főszerep. Világsztár játékosok, a régió kiválóságai, 4 játék, 1 millió eurós összdíjazás!

Hirdetés

Március 23-a és 25-e között, Budapesten, a BOK Csarnokban rendezik a V4 Future Sports Festival elnevezésű, nagyszabású eseményt, ahol három napon keresztül a hagyományos, valamint az elektronikus sportok kerülnek a főszerepbe. Közép-Európa legnagyobb díjazású esport rendezvényén 1 millió eurót, átszámítva több mint 300 millió forintot osztanak ki négy különböző esportban - League of Legends-ben, CS:GO-ban, FIFA18-ban és Clash Royale-ban.

Hirdetés

Sport és esport minden mennyiségben

A legnagyobb díjazás a CS:GO-nak lesz, itt 8 csapat küzd majd meg pénteken és vasárnap a félmillió eurós összdíjazásért. Aztán jön a League of Legends, ahol a régió négy legjobb ötösé a főszerep, a tét pedig 300 000 euró. Ha inkább a FIFA a te világod, pénteken és szombaton érdemes kilátogatnod, a négy ország legjobb virtuális labdazsonglőrei közül a V4 két legjobbja egyből kvalifikálja magát a FIFA világbajnokság 64 legjobb játékosa közé a 100 000 eurós összdíjazás mellett. Ha pedig szerinted is a mobil a jövő és megnéznéd a legjobb Clash Royale-osok küzdelmeit, akkor vasárnap is gyere ki, hiszen a lenyűgöző színpadi látványkép mellett pedig a négy ország nyolc legjobb játékosa egy egész napon keresztül meccsel majd egymással a dobogó legfelső fokáért és a szintén 100 000 eurós nyereményért.

Világsztárok karnyújtásnyira

Mindig is szerettél volna egy közös fotót GuardiaNnal vagy Pashával? Most itt a lehetőség! CS:GO-ban a négy ország bajnokain túl, 4 meghívott világsztár csapat is képviselteti magát, így a látogatók személyesen is láthatják majd a Virtus.pro, a Mousesports, a HellRaisers és a friss Major ezüstérmes FaZe Clan játékosait, kérhetnek tőlük aláírást vagy készíthetnek velük közös képet.

Hozd el a szülőket is!

Ha pedig már elfáradtál a sok esportban és felfrissítenéd magad, nincs más dolgod, csak átmenni a Körcsarnokba, ahol számos sportágban kipróbálhatod majd magad. Ismerd meg az amerikai focit, a kung-fut, a Kick Boxot vagy a lábtoll-labdát! Ha pedig menet közben megéheztél, akkor egyél egy jót valamelyik foodtruckban, nézd meg a régió legjobb cosplay jelmezeit vagy hallgasd meg a gamerek kedvenc DJ-it a nagydöntők előtt!

És a legjobb: díjmentesen bejöhetsz

Bizony, a rendezvényre való belépés teljesen díjmentes, csak annyi a feladatod, hogy regisztrálj adataid megadásával a https://v4futuresports.eu/registration oldalon. Miután regisztráltál, kapsz egy visszaigazoló emailt, de ez még nem garantálja, hogy ott leszel, a rendezvény előtt néhány nappal kapsz egy újabb emailt, amellyel véglegesítheted a részvételedet. Ezt követően kapsz egy jegyet, amit csak ki kell nyomtatnod vagy letöltened a telefonodra és magaddal hoznod, ezzel tudsz majd belépni. Természetesen a helyszínen is lesz lehetőség regisztrálni, de fontos: csak 14 éven felüliek vehetnek részt a V4 Future Sports Festivalon.

Ne maradj le semmiről

A V4 Future Sports Festival minden esport versenyéről lesz élő közvetítés, így online is lehet majd követni a legjobbak összecsapásait, hogy biztosan ne maradj le semmiről. Ezen felül, ha naprakész szeretnél lenni, akkor minden infót megtalálsz a rendezvény Facebook oldalán. Ugye ott leszel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.