Hirdetés

Villámgyors vezeték nélküli gyorstöltéssel újított a Xiaomi



|

30 wattos vezeték nélküli gyorstöltésre képes a Xiaomi új Mi Charge Turbo megoldása, de hamarosan 40 wattot is tudhat.

Hirdetés

A Xiaomi Kínában mutatta be az egyik legújabb érdekességét, a Mi Charge Turbo technológiát. Egy vezeték nélküli gyorstöltési szabványról van szó, ami 30 wattos teljesítményre képes. 

Hirdetés

Ez felülmúlja a következő leggyorsabb megoldást, ami a 20 wattos technológia volt a Mi 9-es csúcsmobilnál. A Mi Charge Turbo állítólag az összes rivális technológiát felülmúlja, egy 4000 mAh-s akkumulátort 69 perc alatt 0-ról 100 százalékra is feltölt zsinór nélkül. 

A Xiaomi azt ígéri, hogy a speciális és nagy hatékonyságú tekercsek miatt a melegedéssel sem lesz gond a Mi Charge Turbónál, ami a közelgő Mi 9 Pro 5G okostelefonban debütál majd. Maga a készülék pedig a fordított vezeték nélküli töltést is támogatja majd, bár nem tudni, hogy milyen gyorsan. A Xiaomi szerint egy iPhone XS-t 30 perc alatt 30 százalékra tölt majd. 

Ha ez a sok bravúr nem lenne elég, a Xiaomi már a Mi Charge Turbo 40 wattos kiadásán is dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.