Hirdetés

Villámgyorsan feltölt majd a Samsung Galaxy S10



|

A szivárgások alapján végre a Samsung is fejleszt a saját gyorstöltésén, így a 15 wattos megoldás hamarosan a múlté.

Hirdetés

A Samsung 15 wattos gyorstöltési technológiája lenyűgöző volt még néhány éve, mostanra azonban többen elavultnak tartják. A riválisok újabb megoldásai messze lekörözik ezt. A Galaxy S10 szériával azonban mindez változhat. 

Hirdetés

Az általában kifejezetten megbízható Ice Universe forrásai szerint a Samsung keményen dolgozik az új gyorstöltési rendszerén. Számokat egyelőre nem kaptunk, így nem tudni, hogy mire lehet képes az új technológia. Az viszont tiszta sornak tűnik, hogy a jelenlegi 15 wattos rendszer hamarosan a múlté. 

Kíváncsian várjuk, hogy a Samsung újítása mennyire lesz jó és gyors. A legjobbnak jelenleg a Huawei és a OnePlus megoldásai számítanak (illetve az Oppo gyorstöltési rendszere). A Huawei 40 wattos SuperCharger adaptert ad a Mate 20 Próhoz, a OnePlus pedig a Warp Charge 30-cal villantott legutóbb. 20 perc alatt 0-ról 50 százalékra tankolnak ezek a technológiák, egy óra alatt pedig teljesen feltöltik az energiaforrást. 

Míg az Apple továbbra sem ad a nagyon drága készülékeihez gyári gyorstöltőt, addig az androidos táborban ez a jövőben is alap dolog lesz. Vagyis a Galaxy S10-ek dobozában ott lesz a megújult gyorstöltő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.