Hirdetés

Elkapta a koronavírust az internet egyik atyja



|

Vint Cerf - aki annak idején segített megalkotni az internetet - is azok közé tartozik, akiket koronavírussal diagnosztizáltak.

Hirdetés

A 76 éves Vint Cerf neve sokak számára lehet ismerős: ő az az amerikai számítógéptudós, aki segített megalkotni az internetet, és 2005 óta a Google-nek dolgozik. Hétfőn jelentette be, hogy elkapta a vírust, de azt is hozzátette, hogy gyógyulófélben van. Megosztott továbbá egy linket John Oliver videójáról, amiben az illető Donald Trump válságkezelését kritizálja. 

Hirdetés

Vint Cerf tweetjére számos nagy iparági személy válaszolt, elküldte a jókívánságait például a Google AI és Cloud platformokért felelős Jeff Dean is.

Cerf egyébként Bob Kahn segítségével írta meg azokat a protokollokat, amelyek a modern internet alapját képezték. Az évek során számos pozícióban dolgozott, főként tanácsadói és humanitárius szerepkörökben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.