Hirdetés

Virtuális billentyűzeten dolgozik a Logitech



|

A Bridge SDK segítségével a virtuális valóságban is lehet majd gépelni a Logitech billentyűzeteivel.

Hirdetés

A billentyűzet továbbra is az egyik legalapvetőbb és legtöbbet használt beviteli eszköz, ami a virtuális valóságban is hasznos - elvégre sok app igényli. 

Hirdetés

A Logitech az HTC-vel közösen azon dolgozik, hogy kifejlesszen egy virtuális billentyűzetet. Ennek eredménye a Bridge SDK is. 

A felhasználóknak egyelőre egy 150 dolláros Bridge fejlesztői kitet kell megvásárolniuk, amiben benne van egy Logitech G gamerbillentyűzet, valamint egy kis kiegészítő a Vive Trackerhez, amit külön, 99 dollárért kell beszerezni. 

Ha minden megvan, akkor a Bridge szoftver egy virtuális billentyűzetet helyez el a fizikai fölött. A felhasználók ezután a virtuális valóságban is látják a kezeiket, és gépelhetnek anélkül, hogy levennék a headsetet a fejükről. 

A trükk egyelőre csak Logitech billentyűzetekkel működik, más gyártó nem támogatott. A virtuális billentyűzet kinézete, a betűk mérete és színei ugyanakkor megváltoztathatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.