Hirdetés

Virtuális hátteret és falakat épít a Sony a Crystal LED-képernyőkből



|

Két új moduláris, Crystal LED kijelzőrendszert is bemutatott a Sony - ilyesmit használnak például a The Mandalorian virtuális háttereinél is.

Hirdetés

A Sony még 2012-ben állt elő a Crystal LED-kijelzőjével, most pedig újabb nagy mérföldkőhöz érkeztek a panelek. A CES-en bemutatott két olyan Crystal LED kijelzőrendszert a gyártó, amely a Samsung MicroLED-es megoldásaihoz hasonlít.

Falakat is beborító hatalmas kijelzőket lehet a moduláris rendszerből felépíteni, és virtuális hátterek felépítésére is bevetik majd a Sony megoldásait, olyan formában, mint a The Mandalorian forgatásakor. 

A mostani C és B szériás rendszerek 1 000 000:1 kontrasztarányra vagy 1800 cd per négyzetméter fényerőre vannak optimalizálva.

Hirdetés

A Sony Pictures közreműködésével ezeket stúdióba fejlesztették, tükröződésmentes kivitelben. Míg az előbbi verziót bemutatótermekbe szánják. A HDR, a 120 fps-sel rögzített tartalom és a 3D-s videók egyaránt támogatottak. 

Árakat persze nem említenek, de talán jobb is. A korábbi CES-ekre vitt érdekesebb demóeszközök ára is több száz millió forint volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.