Hirdetés

Virtuálisan rendezné be a lakásod az Apple



|

Kiterjesztett valóságra építő bútoros appon dolgozik az Apple és az Ikea.

Hirdetés

Az Apple és az Ikea egy közös alkalmazáson dolgoznak, amely a kiterjesztett valóságra építkezik. Az Ikea szerint ez lesz az első AR-app, amely valódi vásárlási döntéseket segít majd meghozni. 

Hirdetés

A kiterjesztett valóság a jövőben éppen emiatt nagyon fontos eszközzé válhat. Az app lehetővé teszi, hogy az otthonunkban egy készülék kamerája és kijelzője segítségével virtuális bútorokat helyezzünk el - később pedig vélhetően az appon belül intézhetjük magát a vásárlást is.

Az app várhatóan idén ősszel jelenik meg, és 500-600 terméket kínál majd. Azután minden új termék automatikusan megjelenik az alkalmazáson belül. Az együttműködéssel jól jár az Apple, elvégre gyakorlati haszna lesz az AR-nek, és jól jár az Ikea, mert rengeteg iPhone-tulajdonoshoz jutnak el a termékei. Ezzel egyszerre a világ legnagyobb AR-platformjának képzelik el az appot. 

Bár az Ikea továbbra is a valódi üzleteitől várja az eladások többségét, a közösségi oldalakon és az online felületeken is igen aktív, ezt egészíti majd ki a kiterjesztett valóság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.